Clinex Barren

Koncentrirano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju perivih površina koja su u dodiru s hranom

Dostupno pakiranje od 1, 5 i 10 litara

Očisti
SKU: 77-635 Kategorije: ,

Opis

Alkalni, tekući pripravak na osnovi tercijarnog alkil-amina za anti-baktericidnim i anti-fungicidnim djelovanjem protiv gljivica i kvasaca. Dizajnirano za dezinfekciju i čišćenje vodootporanih površina i uređaja koji imaju izravan kontakt s hranom. Može se koristiti u kozmetičkim salonima, solarijima, u javnim ustanovama, u mliječnoj industriji, mesa, hrane i ugostiteljstvu. Može se koristiti za čišćenje površina u neposrednom dodiru s hranom. Proizvod se ne primjenjuje u medicini.

Sredstvo razrijediti s vodom u omjeru od 50 do 100 ml  / 10 L voda (koncentracija od 0,5% do 1%). Nanosi se na površinu koja se čisti pomoću male količine pjene sredstva, ručno ili špricanjem sredstva.

Baktericidno djelovanje: dezinfekcija na 20 ° C, upotrebom 1% otopine pripravka. Potrebno vrijeme kontakta minimalno 5 minuta. Prema EN 13697: 2001 Isprati s čistom vodom.

Fungicidno djelovanje protiv gljivica i kvasca: dezinfekcija na 20 ° C, pomoću 0,5% otopine pripravka. Potrebno minimalno vrijeme kontakta od 15 minuta. Prema EN 13697: 2001 isprati s čistom vodom. Aktivna tvar: N- (3-aminopropil) -N-dodecil-1,3-propan-diamin – u količini od 78.22

Recenzije

Još nema recenzija.

Leave Comment
Budi prvi koji će recenzirati “Clinex Barren”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

clear formSubmit